Mert jobban jár, ha a masszőr önhöz jár! (0630) 686-2438

gorgeous newborn baby sleeping

Könnyű álmot hozzon az éj!

Kedves szülők!

Tudjuk, jó látni  ha gyermekük lefekvéskor rögtön elalszik és felsírás nélkül alussza végig az éjszakát. Tapasztalhatják  hogy ez sokszor nincs így! Ezért, ajánlok egy szelíd, mellékhatás mentes, hatékony módszert!

Mikor eljön a lefekvés ideje, a kicsi talpát, egy kevés krémmel masszírozza át, finom de határozott, nyugodt, lassú, simító mozdulatokkal, a sarok felé hangsúlyosan. Részben kőrkörösen részben hosszanti sávokban hüvelykujjal masszírozva. Talpanként, 2-3 perc elég. Kiegészítő segítség, ha még pár percig kezünket érzi, hangunkat hallja, mielőtt teljesen elalszik. Ezzel kapcsolatban, fontos elgondolkodni azon, hogy az anya minden rezdülését, érzelmét, hangulatát a kicsi sajátjaként él meg!  Így amíg anya ideges, a kicsi is az lesz!

Feszült légkört, negatív érzelmeket azonnal átéli! Itt érdemes szólni az ősbizalom fontosságáról! Az első 3 évben  alakulhat ki, a gyermekben az eredendő bizalom! Ez azt jelenti, tudja hogy nem hagyják el! Jellemzően óvodás korban látszik, hogy akiknél ez kialakul, sokkal könnyebben viselik a szülő távollétét. Ez az ősbizalom, csak az első 3 évben alakulhat ki, később semmivel sem pótolható !

A védettség, szeretet megtapasztalása nélkül nincs egészséges lélek ! A szeretet hiánya, véglegesen rombolja a személyiséget!

Ha nagyon sírós a baba, egyebek mellett, érdemes kipróbálni egy kis öntesztet, mert előfordulhat, hogy a szülő félelemei, idegessége, nem hagyja aludni a kicsit. Ha túl sok a feladat, érdemes átgondolni mi az amit el lehet hagyni, félre lehet tenni, hogy több idő legyen egymásra!

Gondoljunk bele, soha többé nem lesz ilyen kicsi! Amit most elmulasztunk, mint  közös élményt, többé nem pótolhatjuk! Ha mindannyian jó érzésekkel tudunk lefeküdni, akkor könnyű álmot hozhat az éj nekünk!

Ezt kívánva, köszönöm a figyelmet ! Lehet  ön is a vendégem!

Nyúl Zoltán  gyógymasszőr
06306753249