Mert jobban jár, ha a masszőr önhöz jár! (0630) 686-2438

Kedves Olvasó!

Masszőr BudapestNyúl Zoltán gyógymasszőr vagyok. Köszönöm, hogy időt szán soraimra!

Vendégeim tudják, hogy jól jön egy masszőr akkor is, amikor az ember szeretne otthon maradni, és úgy is részesülni a masszázs kellemesen regeneráló élményében.

Önnek jár, hogy a masszőr Önhöz jár! Egyetért velem?

Választható masszázs kezelések, Budapesten házhoz is megyek:

A test és lélek válaszol az őt ért hatásokra. Munkám során ezekre a válaszokra figyelve tudom támogatni az öngyógyító képességét. Tapasztalatomnak és nagy szenvedéllyel végzett munkámnak köszönhetően Ön is átélheti, milyen jó érzés a masszázs nyújtotta felfrissülés – főleg akkor, ha ehhez ki sem kell mozdulnia otthonról, hiszen a masszőr házhoz megy!

Mikor masszírozni megyek, jó minőségű, stabil, kipróbált, összecsukható masszőr ágyamat viszem. Önnek csak egy lepedőt és egy takarót kell előkészíteni. A masszírozást szőlőmag olajjal végzem, de kérésre szívesen használok más olajat, krémet is.

A masszírozás ideje megbeszélés szerint változik, bár igaz, hogy szerintem a rendes masszázs min. egy óránál kezdődik, és nálam az egy óra tényleg 60 percig tart. Érdemes olyan időpontot kérnie, amikor van ideje a masszírozás után kicsit pihenni, így a masszázs még hatékonyabban fejtheti ki jótékony hatásait.

Kérdései lennének a masszázsról, vagy időpontot szeretne kérni?

Elérhető vagyok a 0630 686 2438-as számon és a zoltan.nyul@gmail.com e- mail címen.

 Reflexológia és masszázs

Bemutatkozás

budapesti-masszőrKérem engedje meg, hogy szóljak pár szót magamról!

1998 óta foglalkozom természetgyógyászattal, masszázs módszerekkel, asztrológiával és NLP-vel. Jelenleg masszőrként dolgozom Budapesten, és itt is élek. Különösen elhivatott vagyok abban, hogy a masszázs jótékony hatásai mellett más gyógyító és önfejlesztő eszközöket is megmutassak minél több embernek.

Szeretné, ha Önhöz is házhoz menne a masszőr?  Kérdezne a masszázsról?

Keressen a (0630) 686-2438 telefonszámon, vagy a zoltan.nyul@gmail.com e-mail címen.

Most megtudhatja mennyivel jobban jár, ha a masszőr önhöz jár!

A rendszeres masszázs visszaadja és megőrzi a könnyed mozgás képességét, fenntartja a fizikai és lelki egyensúlyt. Széleskörű hatásának köszönhetően, magasabb energiaszinten védettebbé tesz a megbetegedésekkel szemben.

Már egészen korai írott forrásokban is vannak nyomai, hogy gyógyászati céllal használták a masszázst évezredekkel ezelőtt is. Itt az ideje, hogy méltó helyen alkalmazzuk ezt a hatékony, mellékhatások nélküli, egyszerű gyógymódot. Egy mellékhatása azért van: rá lehet szokni. 🙂

A feladat lehet, lazítás, egészségmegőrzés, felépülés támogatása, rehabilitáció, mozgásképesség javítása, belgyógyászati panasz, valamely masszázs technikának ott a helye a lehetséges gyógymódok között. Ezért nyugodt és kiegyensúlyozott, egyenesen és könnyedén jár, az is, aki masszőrhöz jár, és az is, akihez a masszőr jár!

Valóban gyógyít a gyógymasszázs? Testnek és léleknek táplálék a pihenés. Amikor alszunk, vagy egy jó masszőr kezei közé kerülünk, áthangolódunk pihenésre, regenerálódásra. Ez a paraszimpatikus áthangolás, kell az élethez. A masszázs támogatja az öngyógyító képességet, ráhangolódik az egészségre, és ez táplálja az erőt energiát még sokáig, a kezelés után is. Nem tudom, hogy gyógyít-e a gyógymasszázs, de az biztos hogy jobb lesz tőle az élet.

Gondoskodó segítőre számíthat az, aki gyógymasszőrt hív. Kezelés előtt pár szóban megbeszéljük, milyen célból masszírozunk, van-e valamilyen panasz. Néhány kérdést szoktam feltenni, hogy megtudjam, van-e olyan probléma, ami kizárja a masszázst, illetve ha van valamilyen lelet, azt megnézem.

Elmondom, hogy milyen masszázst javasolok, és hogy mit lehet várni ettől. Szükség esetén ajánlok kiegészítő vagy más terápiát, amennyiben a panasz olyan jellegű. Megbeszéljük, mennyi ideig masszírozzak és milyen gyakorisággal. Természetesen, annak is érdemes gyógymasszőrhöz fordulnia, akinek nincsenek panaszai, csak egy jó masszázst szeretne!
A masszázs jó érzés. Kezelés alatt a szervezet átáll pihenő üzemmódba. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor tud regenerálódni, feltöltődni, pihenni. Olyan, mint az alvás: időnként egyszerűen kell.

Kérdései lennének a masszázsról, vagy időpontot szeretne kérni?

Elérhető vagyok a 0630 686 2438-as számon és a zoltan.nyul@gmail.com e- mail címen.

Mi történik a szervezetben a masszázs során?

A kezelés hatására a légzés mélyül és lassul, a folyadékok kiválasztása és az emésztés aktívabb lesz, a szívritmus lassul, a vérnyomás csökken, a perifériás keringés felerősödik. Hormonok szabadulnak fel, melyek csillapítják a fájdalmat, csökkentik a gyulladásokat és javítják az érfal átjárhatóságot. Ez utóbbi serkenti az anyagcserét. A tápanyagok áramlása a sejtekhez, és a salakanyagok távozása a sejtekből az érfalon át zajlik, ezt a folyamatot segíti hatékonyan a masszázs.

A masszírozás általában fájdalommentes. Néha azért megtapasztalható az a bizonyos “jól fáj” állapot is. Abban a néhány esetben, amikor mégis fájdalmat kell okozni, külön megbeszéljük, hogy ne érje váratlanul a pácienst.

A kezelést simító mozdulatok vezetik be, ettől csökkennek a fájdalmak, és áthangolódik a test és a lélek a lazításra. Később mélyebbre ható, dörzsölő fogások jönnek. Ezután a gyúrás, ami az izomzatot is erősíti. Rezegtetést csak akkor alkalmazok, ha utána nincs lehetőség pihenni, mert ez a technika újra éberré teszi a vendéget, aktivizáló hatású. Végül az ízületek kimozgatása, nyújtása következhet, ha szükséges.

Masszázsból és masszőrből is sokféle van. Mindenkinek más a jó, más a szimpatikus. Akárhogy is, aki masszázsra megy, talán talál választ a kérdésre: gyógyít-e a gyógymasszázs?

Hátmasszázs gyakorlott kezek által

Ködöt oszlató lágy fuvallatként űzi el a masszőr első néhány simító mozdulata a feszültséget. Erőteljesebb fogásokkal előbb nagy felületeken, majd pontszerűen, izomcsomókat és feszültségeket old, utána gyúrással javítja a vérkeringést, erősíti az izmokat. A gerinc menti izmok lazítása után, a csigolyák mentén fellazítja az idegkilépési pontokat, átmasszírozza a bordák közötti izmokat, majd a derék táját. Fellazítja a nyakat és a vállövet, eltüntetve a feszültségeket, fájdalmakat. A kezelés lágy mozdulatokkal fejeződik be, így téve teljessé a pihenést.

A gerincből idegkötegek futnak, a test minden részét behálózva. Rajtuk múlik az agy és egyes szerveink közötti kapcsolat, ami azért fontos, mert ettől függ szerveink egészséges, összehangolt működése. A gerincből való kilépési helyeket ideggyököknek hívjuk. Ezek fellazítása a masszőr fontos feladata.

Tudta Ön, hogy a csontoknak és porcoknak nincs saját érrendszere? Pedig azok is élő sejtekből állnak, táplálékot kell felvenniük és salakanyagot kell leadniuk. Ez csak a környező szövetek mozgása által lehetséges. A mozgás, és masszázs segít egészségesen tartani a csontokat és porcokat is.

Kérdései lennének a masszázsról, vagy időpontot szeretne kérni?

Elérhető vagyok a 0630 686 2438-as számon és a zoltan.nyul@gmail.com e- mail címen.

Csípő- és derékmasszázs

A ruganyos járásnak, kényelmes, egyenes tartásnak, természetes hajlékonyságnak előfeltétele a derék és a csípő izmainak egészsége. Összehúzódott izom nem tud munkát végezni. Ezért szükség van a mozgásra, masszázsra, hogy az élettani nyújtás és összehúzódás váltakozása egészségesen tartsa az izmokat.

Manapság – a sok ülőmunka miatt – ágyéki izmainkat összehúzva tartjuk, ezzel rontva a testtartást. Nagyon gyakran fennmarad egy görbült, hajlott tartás, beszűkül a derék és csípő mozgása, míg végül már egy egyszerű lehajolás is komoly gondot okoz.

Ennek megelőzésére és visszafordítására hatékony megoldás, a nyújtó fogásokat is alkalmazó masszázs technika. Itt kezeljük a gerinctől a lábba sugárzó, idegi eredetű panaszokat is. A masszázs mellett megtanítom, mit tehet ön, hogy visszanyerje vagy megtartsa hajlékonyságát, mozgásképességét. Így még hatékonyabban tudok segíteni .

Kérdései lennének a masszázsról, vagy időpontot szeretne kérni?

Elérhető vagyok a 0630 686 2438-as számon és a zoltan.nyul@gmail.com e- mail címen.

Lábmasszázs – egészség a talpon

A láb masszázsa nagyon fontos az egész test vérkeringésének javítása miatt. A csípő, térd, boka ízületek mozgásképességét javítja, illetve megtartja, fellazítja a lábboltozatot. Könnyebb a járás, megszűnik a fáradtság. A láb vérkeringésének egészségesen tartása fontos az érszűkületes panaszok megelőzéséhez. Nézzük, mit is tehetünk az érszűkület ellen (nem csak cukorbetegeknek!):

 • Hideg – meleg vizes váltófürdő, mindig meleggel befejezve, utána a láb melegen tartva.
 • Rendszeres mozgás, séta, torna.
 • Értisztító hatású fokhagyma, valamint antioxidánsokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztása (pl. petrezselyem).
 • Rendszeres masszázs.
 • A láb izomzatának erősítése is fontos, mert minél erősebb az izomzat, annál több terhelést tud átvenni az ízületektől. Így még ha kopott is az ízület, nem vagy csak kevés panaszt okoz, amíg az izomzat kellően erős. Rendszeres mozgás és masszázs tudja biztosítani, hogy a láb fáradtsága megszűnjön.

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs, nagyon lágy, de mégis intenzív masszázs módszer. A szervezet nagytakarításában van szerepe. Erősíti az immunrendszert és felgyorsítja a tisztító folyamatokat. Érdemes használni, mert segít:

 • fogyókúránál,
 • rendszeres tisztító kúránál,
 • vizesedéseknél,
 • lábdagadásnál,
 • sérülések után,
 • allergiánál,
 • gyulladásoknál.

Reflexológiai lábmasszázs

A reflexológiai lábmasszázs lényege, hogy a lábon vannak olyan területek, amelyek masszírozásával belső szerveinket tudjuk gyógyítani. Így van reflexzónája pl. az agynak, szemeknek, füleknek, szívnek, vesének, gyomornak, májnak, stb. Érdemes használni rendszeres egészségvédő kezelésként, és akkor is, ha valamilyen panaszunk van. Csak példaként, néhány lehetőség:

 • megfázásos tünetek,
 • allergia, asztma, fejfájás,
 • krónikus fáradtság,
 • gyomorpanaszok,
 • nőgyógyászati panaszok,
 • szív és érrendszeri panaszok,
 • ízületi fájdalmak.

Kérdései lennének a masszázsról, vagy időpontot szeretne kérni?

Elérhető vagyok a 0630 686 2438-as számon és a zoltan.nyul@gmail.com e- mail címen.

Masszőr Budapesten és vonzáskörzetében

profi masszázs otthonában!