Mert jobban jár, ha a masszőr önhöz jár! (0630) 686-2438

Ez a mozaikszó a Neuro-Lingvisztikus Programozás rövidítése, s a mögötte megbúvó filozófia, életszemlélet, valamint tudományos felfedezések összessége arra mutat, hogy valamennyien élhetünk olyan életet, amilyet szeretnénk, és azzá válhatunk, akivé szeretnénk válni.

Az NLP létrejötte Dr. Richard Bandler programozó matematikus és társa, John Grinder nevéhez köthető, akik a 70-es években a sikeresség tényezőit vizsgálták, s tanulmányuk során lemodellezték a világ legsikeresebb embereit; azokat, akik saját szakterületeiken kiemelkedő eredményeket értek el.

Bandlerék megfigyelték és részletesen lejegyezték ezeknek a személyeknek a „működését”, gondolkodásmódjukból adódó tevékenységét, majd struktúrákba szedve taníthatóvá tették azokat. Így születtek meg a mai NLP technikák, amelyekhez napjainkban már bárki hozzáférhet.

Az NLP-t rendkívül könnyen el lehet sajátítani, és egyszerű, örömteli dolog alkalmazni. Ez a különleges tudás készségszinten épül be az ember eszköztárába, és alkalmazásával mind a magánélet, mind a munka terén mérhető eredmények érhetők el.

Az NLP oktatása

Az NLP technikák tanítása licensz engedélyéhez kötött, így kizárólag a Society-of-NLP pecsétjével és licensz engedélyével rendelkező NLP Trénerek oktathatják.