Mert jobban jár, ha a masszőr önhöz jár! (0630) 686-2438

Kedves érdeklődő!

Tudja ön hogy a nyirok masszázs otthon a leghatékonyabb?

Ez azért van így mert a terápia fontos része a kezelés utáni pihenés.

Jó szívvel ajánlom önnek ezt a szelíd, kellemes és nagyon hatékony masszázst, szellemi és fizikai lazításra, feltöltődésre, gyógyulásra.

A nyirokmasszázs segítségével olyan méreganyagok is távoznak a szervezetből, amelyektől másképp nem tudnánk megszabadulni.

Kérdéseit szeretné feltenni vagy időpontot szeretne kérni? Elérhető vagyok a 06306862438 as számon és a zoltan.nyul@gmail.com  címen.

Miben segít a nyirokmasszázs?

  • A nyirokmasszázs segítségével ödémákat lehet megszüntetni. A masszázs során a duzzadt végtagból eltávozik a felesleges víz, megszűnik a dagadás és visszaáll a helyes keringés. A masszázzsal csillapítható a duzzanat miatti feszítő fájdalom, mert a víz kiürül a szervezetből.
  • A nyirokrendszer a szervezet méregtelenítő csatornarendszere, amit a nyirokmasszázs alkalmazásával „csúcsfokozatra kapcsolunk”.
  • A nyirokmasszázs az immunrendszert is támogatja, mert fokozott keringésnek köszönhetően a nyirokcsomókban fokozódik a szervezet védelmi rendszeréhez szükséges sejtek képződése is.

Kérdéseit szeretné feltenni vagy időpontot szeretne kérni? Elérhető vagyok a 06306862438 as számon és a zoltan.nyul@gmail.com  címen.

Kedves jelenlegi és jövőbeni vendégeim! Aki el szeretne jönni hozzám, azt szeretettel várom egy frissítő masszázsra Budapesten:
– A 8. kerületi Miami Szépség Szalonban: Szentkirályi u 2. (csütörtök)

Időpont foglalás, egyeztetés:  (0630) 686-2438

Nyirokmasszázs Budapesten, Nyúl Zoltán   Nyirokrendszer

Masszőr Otthon
nyirokmasszázs, gyógymasszázs szakértelemmel